Oyarzabals hattrick fører Spanien til venskabssejr over Andorra

Estimated read time 3 min read

Den offensive midtbanespiller Mikel Oyarzabal kom ind fra bænken og scorede tre gange i anden halvleg og hjalp Spanien fodboldtrøjer børn til en 5-0 sejr over Andorra onsdag i den næstsidste opvarmningskamp før EM 2024.

Spaniens landstræner Luis de la Fuente stillede med et meget ændret hold, som trods dominans fra start havde svært ved at omsætte 75 % af boldbesiddelsen til målchancer i en kedelig første halvleg mod deres ringe rivaler, som kom ind til kampen med en stime på 15 kampe uden sejr.

  • Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, mere (USA)

Den tidligere Newcastle United- og Leicester City-angriber Ayoze Pérez, som fik sin landsholdsdebut i en alder af 30 år, gav værterne føringen i det 24. minut og var Spaniens eneste Danmarks Fodboldtrøjer kvinder lyspunkt i en kedelig første halvleg.

Han var en konstant trussel, der løb op og ned ad venstrekanten, og gjorde sig fortjent til en plads i den endelige 26-mandstrup, som landstræner De la Fuente udtager på lørdag.

Real Sociedads Oyarzabal, som var en af fire udskiftninger i pausen, udbyggede Spaniens føring i det 53. minut med en flot afslutning på et lavt indlæg fra Ayoze, som næsten scorede det, der ville have været Spaniens tredje mål, med en strålende vinklet volley, som blev afvist på målstregen af en forsvarsspiller.

Oyarzabals hattrick fører Spanien til venskabssejr over Andorra

“Det var en drømmedebut,” sagde Ayoze, som har scoret fem mål i Betis’ sidste syv LaLiga-kampe i denne sæson, til TVE. “At score et mål og lave en assist er bare fantastisk, jeg er meget Tilpassede Billige Sara Holmgaard Fodboldtrøjer glad. Hver eneste bold, jeg kontrollerede, hvert eneste løb, jeg tog, satte jeg sammen til mit mål, som er at komme på holdet.

“Jeg forsøgte at gribe chancen i hver eneste træning og i kampen. Nu er det op til træneren at træffe den bedste beslutning for holdet. Det er en særlig mulighed. Negativ tænkning vil kun distrahere dig fra dit mål.”

Det var Oyarzabal, der endte med at score Spaniens tredje mål på en hurtig kontra i det 66. minut, og han fik sit hattrick i det 73. minut, da han sparkede en returbold i kassen.

Ferran Torres sørgede for en samlet sejr otte minutter senere på endnu et kontraangreb.

Landstræner De la Fuente vil skære tre spillere fra sin trup, inden Spanien møder Nordøen på Mallorca på lørdag i den sidste opvarmningskamp, inden de starter deres EM-kampagne den 15. juni mod Kroatien i gruppe B. De skal også møde Italien og Albanien.

Europa Trøjer

“Det bliver svært at beslutte, hvem der skal udtages. De, der er kommet med, er allerede en del af gruppen. Jeg har argumenter for at beholde dem alle …” sagde De la Fuente på en pressekonference.

“At Ayoze og andre viser dette niveau, overrasker mig ikke. I betragtning af niveauet tror jeg, at dette hold kan gøre noget vigtigt i EM. Beslutningen vil være meget velovervejet.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours